het principe

de gratis reclame werkt als volgt,

om reclame op deze site te krijgen, kun je alle links/banners in het tabblad reclame aanklikken als je dit gedaan hebt mag je dan gratis een banner/link/filmpje of tekst daar plaatsen. natuurlijk kun je ook gewoon betalen om daar reclame te plaatsen, maar gratis is toch veel handiger! als je zou willen betalen is de prijs €1 voor een link en €2,50 voor een banner/filmpje.

het tabblad reclame is niet de enige plaats waar reclame geplaatst kan worden. de zijkanten, bovenkant en onderkant van de gehele site zijn vrij voor reclame. voor een link betaal je €3 en voor een banner €5.

ook in het tabblad links is plaats voor reclame (enkel links kunnen daar geplaatst worden). je kunt hier een link plaatsen voor €0,50. of gratis maar dan moet je de link van deze site op jouw site plaatsen. wil je een link uitwisselen, stuur dan een berichtje. dan bekijk ik of jouw site geschikt daarvoor is.

ikzelf doe er zoveel mogelijk aan dat de reclame van de site door veel mensen gezien wordt. ik kan niks garanderen maar de vorige sites die ik gemaakt heb, hebben ooit 2200 viewers op een dag gehaald. 

door de reclame op deze site, zullen je bezoekers van je site toenemen, of zullen je producten/diensten waarvoor je reclame maakt bekender worden onder het publiek.

hopelijk hoor ik van je 

matt